Μετατρέψτε το κεραμικό σας Monolith grill σε ένα καπνιστήριο υψηλού επιπέδου!

Μετατρέψτε το κεραμικό σας Monolith grill σε ένα καπνιστήριο υψηλού επιπέδου με την ευρεία γκάμα που διαθέτουμε σε αρώματα καπνίσματος. Υπάρχει κάτι για κάθε γούστο! Το κάθε ένα από αυτά τα pellets καπνίσματος παράγει, ανάλογα με τον τύπο ξύλου από τον οποίο προέρχεται, την δική του χαρακτηριστική γεύση. Είναι ασφαλή για το φαγητό (food grade) δίχως άλλες ουσίες, φτιαγμένα αποκλειστικά από 100% ξύλο ( δεν χρησιμοποιείται ο φλοιός) και είναι συμβατά με όλους τους τύπους των grills. Τα ρίχνετε απευθείας πάνω στα κάρβουνα χωρίς να χρειάζεται να τα μουλιάσετε πρώτα σε νερό.

PELLETS ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΚΕΡΑΣΙΑ

Γλυκό, φρουτώδες, ήπιο κάπνισμα. Δίνει σε ένα τρυφερό κρέας αυτήν την έξτρα γεύση που χρειάζεται. Είναι πολύ καλό για να φτιάξετε spare ribs. Ιδανικό για μοσχάρι, χοιρινό, πουλερικά, ψάρια και κυνήγι.

PELLETS ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΟΞΙΑ

Η κλασσική γεύση καπνίσματος. Η ήπια γεύση καπνίσματος που έχει είναι πολύ ευέλικτη και ταιριάζει σχεδόν σε όλα. Είναι επίσης μια εξαιρετική βάση ώστε να κάνετε την δική σας μίξη pellets. Είναι ιδανικό για μοσχάρι, χοιρινό, κυνήγι αλλά και για ψητά.

PELLETS ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΑΓΡΙΟΚΑΡΥΔΙΑ

Δυνατή γεύση καρυδιού, πολύ ευέλικτη. Ιδανικό για spare ribs. Εξαιρετικό για μοσχάρι, χοιρινό, χοιρομέρι και κυνήγι.

PELLETS ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΜΗΛΟ

Γλυκό, φρουτώδες, δυνατό κάπνισμα. Το αποτέλεσμα είναι έντονη φρουτώδη καπνιστή γεύση. Απόλυτα ταιριαστό αν θέλετε να κάνετε pulled pork. Ταιριάζει επίσης για μοσχάρι, χοιρινό, χοιρομέρι και κυνήγι.

PELLETS ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΣΦΕΝΔΑΜΟΣ

Ήπια, γλυκιά, ελαφριά γεύση καπνίσματος. Εξαιρετικό για χοιρινό, κυνήγι, ψάρια αλλά και για ψητά.

PELLETS ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ ΜΙΜΟΖΑ

Δυνατή και πικάντικη. Η τυπική γεύση BBQ του Αμερικανικού Νότου. Ιδανική για μοσχάρι, χοιρινό, κυνήγι , πουλερικά και ψάρια.

Είναι τόσο απλό

Ανοίξτε το μεταλλικό κάλυμμα που βρίσκεται στην μέση περίπου της συσκευής και σπρώξτε την ράγα μέσα στο grill.

Smokepellets

Τοποθετήστε τα pellets καπνίσματος που θέλετε να χρησιμοποιήσετε μέσα στην ράγα.

Και είστε έτοιμοι

Σπρώξτε τα pellets καπνίσματος με το ειδικό εργαλείο κατευθείαν πάνω στα κάρβουνα και μόλις τελειώσετε κλείστε απλά το μεταλλικό κάλυμμα.

Είστε έτοιμοι να γευτείτε την γεύση?

Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε κάποιον από τους εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους μας. Οι συνεργάτες μας είναι εκπαιδευμένοι και αγαπούν αυτό που κάνουν και θα απαντήσουν με χαρά σε κάθε ερώτηση σας σχετικά με το Monolith Grill.

Επικοινωνήστε μαζί μας