Πολιτική Αποστολών

 1. Οι αποστολές εκτός Αθηνών πραγματοποιούνται μέσω πρακτορείου
 2. Οι αποστολές εντός Αθηνών πραγματοποιούνται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών.
 3. Τα δέματα παραδίδονται στην είσοδο της κατοικίας σας.

Πολιτική Επιστροφών

 1. Επιστροφές πραγματοποιούνται σε προϊόντα με το καρτελάκι τους και την αρχική τους συσκευασία.
 2. Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα 15 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας
 3. Η επιστροφή-αλλαγή πρέπει να συνοδεύεται υποχρεωτικά, από αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής Πώλησης ή Τιμολογίου αγοράς.
 4. Αν επιθυμείτε επιστροφή χρημάτων θα είναι απαραίτητο να μας στείλετε μαζί με την απόδειξη της παραγγελίας σας ένα συνοδευτικό σημείωμα με: Τον αριθμό ΙBAN, το όνομα δικαιούχου και την τράπεζα που δηλώνετε να επιστραφούν τα χρήματα
 5. Αλλαγές ειδών σε έκπτωση ή προσφορά αλλάζονται στην Εκάστοτε ισχύουσα τιμή και δεν αλλάζονται μετά την λήξη των εκπτώσεων και των προσφορών.
 6. Αποστέλλετε το προϊόν με χρέωση δική σας, με εταιρία ταχυμεταφορών υποχρεωτικά μαζί με αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής, αναγράφοντας τον λόγο αλλαγής/επιστροφής του προϊόντος.
 7. Στο δέμα της επιστροφής αναφέρετε: Προς Meat & Fire, Αγίας Άννης 3, &Γούναρη, 18233 Αγ. Ι. Ρέντης, Τηλ. 2103466500
 8. Μέσα στο δέμα συμπεριλαμβάνετε τα πλήρη στοιχεία σας (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας, αριθμός λογαριασμού, IBAN, τράπεζα) και υποχρεωτικά αντίγραφο της Απόδειξη Λιανικής.
 9. Εφόσον παραλάβουμε το προϊόν, το αντίγραφο της απόδειξης και τα πλήρη στοιχεία σας, ξεκινάει η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων.
 10. Η κατάθεση πραγματοποιείται σε χρονικό διάστημα 15 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του προϊόντος (αξία προϊόντος χωρίς έξοδα αποστολής)